Det Naturliga

På fönsterbrädan forts.

Kommer ni ihåg de där små tomatfröerna som jag planterade för någon månad sedan? De som jag så önskade skulle växa upp och bli ståtliga tomatplantor. Jag tid en bild för några veckor sedan och berättade och visade att det minsann hade blivit små plantor av de små fröna som nu stod i köksfönstret. Hur stolt var inte jag som tidigare totalt misslyckats med mina tomatplantor? Nu har jag kommit till nästa steg och fått upp plantorna ytterliggare en bit. Jag har gett dem näring ca en gång i veckan och nu har det börjat komma fram blommor på plantorna. I veckan var jag därför och köpte större krukor som de planterades om i och de ska nu flyttas ut och in för att få bästa möjliga sol och värme. Jag slås av vikten av att göra något ordentligt. Det kan låta tråkigt men det ligger verkligen något i det. Gör du något ordentligt, läser på och framförallt ger det tid är sannolikheten att du lyckas så mycket högre. Speaking from own experience!

Så vill du verkligen lyckas med något, gör det ordentligt och lägg tid på det så blir det bättre! Så här såg det ut i fönstret precis innan jag planterade ut mina plantor:

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *