Det Naturliga, Mat och Hälsa

Naturen är vacker

Då och då får jag frågan om varför min blogg heter Den Naturliga Maten. Mitt svar brukar oftast vara något i stil med att jag vill ta tillbaka människor till naturen och det självklara när det kommer till mat. Vi får var och varannan dag nya diettips från kvällstidningarna och nya larm om vad man INTE ska äta. Jag vill upplysa människor om att tänka med sunt förnuft kring vad vi KAN äta och vårda naturen runt omkring oss. Naturen är vacker och så självklar, genom den kan man få många svar även när det kommer till maten. Den här årstiden är det som vackrast i naturen och man vill helst bara vara ute i den och njuta. Det tänker jag göra nu i dagarna tre och tar därför tre dagars blogguppehåll. Vi hörs på måndag igen! Trevlig helg!

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *