Vegetariskt

Krydda din vegetariska mat ordentligt

I helgen hade vi stor kalas här och då hade vi bland annat gjort några vegetariska pajer. De gillades av många och när jag skulle berätta vad jag hade i mindes jag inte riktigt. Jag hade nämligen gjort dem lite på måfå med purjolök, squash, gul lök, vitlök och crème fraîche och sedan hällt en äggstanning över. Det jag däremot mindes var att jag hade kryddat dem riktigt ordentligt. Jag hade haft mycket curry, oregano, paprikakrydda, salt och peppar samt chilli flakes! Krydda ordentligt är ofta en grundregel när man lagar vegetariskt för då kommer smakerna fram bättre och det blir riktigt gott! Dessutom är Chilli flakes i kryddhyllan något jag verkligen kan rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *