Mina Vänners Mat

Goda Smaker med Farmers’ Food Truck

Idag var jag iväg på Mårdskog och Lindqvists mässa ” Goda smaker” med Farmers’ Food Truck på Elmia. Här serverades det klimatcertifierad grönärtsoppa med älgknäcke och färskost. Anders Timell stod för matsnacket från scenen som vi stod bredvid och det var mycket branschfolk i omlopp. Många kom fram och berömde den fina matbilen och Ragnis goda ärtsoppa. Jag hann gå en sväng bland de andra utställarna också och åt mig mätt på ekologiskt nötkött från trakten, Zeta oliver, danskt rågbröd, bullar och kakor och rena fruktjuicer så det blir ingen middag för mig i afton. En mycket lyckad dag tillsammans med Farmers’ Food Truck och vi fick till och med hjälp av själve herr Timell att servera soppa från bilen minsann. Se själva nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *