Mat och Hälsa

En lördag i skidspåren

Vi har äntligen fått lite riktig vinter med snö och några minusgrader. Jag tillhör dem som mycket hellre har det än plusgrader och blaskväder. Trots att det nu har varit minusgrader några veckor och snön faktiskt har fått ligga kvar i två veckor så har jag inte lyckats ta mig ut i längdskidspåren än. Idag är det därför dags! Jag åkte Vasaloppet 2012 och då var jag en fena på vallning men det har gått några år så nu får vi se om dagens valla håller. Något som för mig är ett måste att ha med sig ut i skidspåret när man finåker som vi ska göra idag, d.v.s inte tränar och flåsar runt i spåren som en gnu för att räkna km utan mer för att njuta av naturen och luften är varmchoklad. Idag åker hela familjen ut på en tur och då packas det även med mackor. För vad är inte bättre än att slå sig ner i en snödriva efter skidturen med en fika bestående av mackor och egengjord varm choklad?

En god skidlördag önskar jag er!

IMG_3356

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *