Hej där!
Jag har inte gått under jorden, jag har varit iväg på en riktigt häftig semester. Min svärfars kusin fyllde 50 år och då åkte nästan hela Alriksson släkten iväg på en väääldigt stor kryssningsbåt för att fira denne trevlige herre! Vi var runt 15 personer som förgyllde detta fartyg. Varje kväll var det tre rätters middagar till pianomusik och lyxen var total ( speciellt för en småbarnsförälder;) . Frukost, lunch och fika var i buff’eformat och kunde själv plockas när man behagade. Där fanns pooler på däck, klättervägg, teater, casino, spaavdelning, gym och en löparbana på däck fem mm. Fartyget var 362 m långt (!) och det gick åt 84 000 ägg i veckan för att göra alla omeletter och pannkakor som vi resenärer skulle ha. Jag som matskribent intresserade mig lite extra för maten och allt jag beställde in var väldigt gott. Kalla soppor till förrätt var en specialité jag inte provat tidigare. Här nedan är bild på en kall jordgubbs- och rabarbersoppa. De hade ekologiskt te på fartyget men annars var det inte mycket av den varan tyvärr. Mer ekologiskt o mer miljötänk på fartyget hade gjort min resa komplett men betyget blir högt trots allt med tanke på service, aktivitet och känsla. En riktigt häftig semester helt klart!

IMG_2239.JPG

IMG_2110.JPG

IMG_2257.JPG