Påsken andas nystart för mig ur många synvinklar. Det är något med att ljuset har återvänt och att våren verkligen är i antågande. Har man tur kan man dessutom möjligen få sitta ute och njuta av eftermiddagsfikat under dessa dagar, så var det i år. Härligt! Igår skrev jag om traditioner och att en påsk utan påskmat inte är någon påsk för mig. Jag skrev också att det inte behöver vara sju sorters sill men att det viktigaste ska finnas där. Idag träffade jag en tandsköterska som berättade att de hade röstat fram i familjen vilken som var den viktigaste maten att ha på påskbordet. Köttbullarna vann och familjen hade valt att kombinera det med en asiatisk sallad och alla i familjen var nöjda. Det tänket gillar jag! Plocka godbitarna som man själv vill ha och sedan krydda med något nytt. Det gjorde även vi i år och vi var så hungriga när vi väl skulle äta så påskbordet ser så där härligt slarvigt ut, precis som jag tycker det ska vara!

Hoppas ni alla haft en fin påsk!

IMG_6357 IMG_6359 IMG_6361