Vegetariskt

Ny vecka- nya tag

Jag hoppas ni alla hade en underbar midsommar! Själv fick jag min beskärda del av jordgubbar och Pyttes Wasabisill gjorde succé på buffébordet så det räknas som en lyckad midsommar 🙂 Dessutom höll sig regnet borta hela dagen vilket det egentligen inte skulle så det bättrar på utvärderingen av årets midsommarfirande. Igår däremot mådde jag inget vidare och fick gå och lägga mig tidigt och sova. Det gjorde att den traditionsenliga ”Söndagsutvärderingen” uteblev men det till förmån för sömnen vilket jag är glad över idag. Idag mår jag mycket bättre och en ny vecka med nya tag väntar.

Dagens vegetariska snackstips handlar om rädisor. Ett nyttigt och väldigt gott snacks. Ofta blir de dock snabbt sumpiga där de ligger i grönsakslådan. Ta bort blasten och lägg rädisorna i ett glas med vatten och låt stå framme. Då håller de spänsten mycket längre och blir ett perfekt vardagssnacks!

FullSizeRender

Ha en fortsatt fin måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *