Matfilm

Några dagar utan uppkoppling

Nu är det dags.

Någon gång per år bestämmer jag mig för att spendera några dagar utan uppkoppling. Det känns alltid lika märkligt att skriva det på en blogg som drivs av tanken att ni ska kunna följa mina vardagsmatbestyr. Lika märkligt som det känns att skriva det, lika skönt är det. Därför att jag vet kära läsare att detta korta avbrott ger mig dubbel energi tillbaka. Jag kan redan nu berätta att inläggen jag skriver när jag kommer tillbaka blir bättre, intressantare och mer givande. Detta gör att jag som bloggare och matskribent känner mig lugn.

De senaste veckorna har varit galet intensiva för mig med bland annat filminspelning (vilket har varit något av det roligaste jag gjort med företaget so far), projektplanering och kontaktskapande. Det gör att detta avbrott kommer väldigt lämpligt.

Botanisera gärna bland mina äldre inlägg under tiden, titta på Filmen igen eller planera in ett besök hos Ravelsmarks Gård.

Sköt om er.

Vi hörs om några dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *