För någon vecka sedan var jag på ett homeparty hos en vän. Jag går väldigt sällan på sådana nuförtiden efter att jag slutat sälja Mary Kay och Aloe Vera. Denna gången handlade det dock om bra producerade kläder utan en massa gifter och dåliga arbetsvillkor. Me & I hette företaget som var där och fina kläder hade de minsann. Även om jag inte längre är något stort fan av alla dessa hemförsäljningskvällar så gillar jag den avslappnade mötesformen. Man träffas på en kvällsfika hemma hos en gemensam vän och får nästan alltid träffa nya människor över en kopp kaffe eller te. Min vän bjöd dessutom på en väldigt god äppelmust som grannarna hade gjort av hennes äpplen. Det fanns även möjlighet att köpa musten och jag köpte en av de fina flaskorna. Perfekt om man vill ha ett alkoholfritt alternativ till fredagskvällen. Paret är i nystartfasen och är på jakt efter att hyra en lada i området Svarttorp/Lekeryd framöver för att kunna musta i större mängd. Skicka ett mail till mig om du vet någon som har lust att hyra ut sin lada i dessa trakter. En god, fyllig och mustig äpplemust var det verkligen!

IMG_3401