Matresor

Josefins mat

Den 20:de februari åkte jag och Ulrica till Josefin och Kenth i Korparp. De bor i ett fint nybyggt hus på höjden med utsikt ner över åkrar och skog. Josefin lärde jag känna sommaren 2007 när jag jobbade på Gränna hemtjänst. Hon var vikarierandechef den sommaren och eftersom vi åkte buss åt samma håll insåg vi snabbt att vi hade mycket att prata om. Vi började umgås och har gjort så sedan dess. Josefin eller Jossan som jag brukar kalla henne har också intresse för ekologisk mat. Hon bjöd oss på en Rotsellerisoppa med valnötsscones och till efterrätt en vinbärskaka med kaffe. Väldigt god värmande soppa i vinterkylan ihop med sconsen och vinbärskakan fick så där syrligt god smak. Verkligen värt att testa.

Tack för den goda maten Jossan!

ImageImageImageImageImageImageImageImage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *