Jag älskar att upptäcka nya kulturer och ta del av nya traditioner precis på samma sätt som jag älskar våra traditioner. Påskpynt och julpynt bryr jag mig egentligen inte så mycket om och inte heller om det inte blir några julklappar men maten, den bryr jag mig om! Det behöver inte vara sju sorters sill och hemgjord gravlaxsås eller egengjorda korvar men påskmaten, julmaten och midsommarmaten måste finnas där och gärna vara av god kvalité. Hellre lite men bra är ju mitt motto som ni vet. Egentligen är det rätt lustigt att maten vi serverar vid våra högtider är så lik, kanske är det precis det som gör den så speciell. För hur många gånger per år äter man egentligen sill? För mig är det lätträknat på en hand och det sker allt som oftast vid våra stora högtider vilket kan tyckas synd för sill är oerhört nyttigt och gott. Det blir dock så och kanske är det därför det känns så speciellt och härligt att just få äta det då. En påsk utan sill och ägg är för mig ingen riktigt påsk, det säger traditionen. Imorgon får ni se vårt påskbord i bilder!