Det Naturliga

Tomaterna som tog över

Det här året har jag verkligen lyckats! Över förväntan.

Det är tredje året i rad jag sätter tomatplantor och som ni vet så bestämde jag mig för att göra det ordentligt denna gång med många plantor. Jag har sköt dem med varsam hand, gett dem näring när de behövt det, andats och klappat på dem lite då och då :).

Det kanske inte riktigt är allt som är sant i texten ovan men jag har faktiskt tagit väl hand om dem i år och det har de verkligen gillat. Vid två fönster i vårt hem ser det mest ut som en djungel!

Vi har redan skördat 45 tomater (!) och fler är på gång. Nu efterfrågas mer sol för det har det tyvärr inte varit överflöd av denna sommar vilket gör att det tar tid för tomaterna att mogna och få sötare smak.

Jag är så glad att jag äntligen lyckades med min tomatodling och försöker se charmen med att ha väldigt mycket grönt omkring mig… Nästa år blir det dock växthus.

Trevlig helg!

IMG_5541 IMG_5540

IMG_5542

1 thoughts on “Tomaterna som tog över

  1. Cecilia skriver:

    Växthus rekommenderas ?. Jag fick ett i present i år och tomater, gurka, dill, vaxbönor, ruccola, växer så det knakar trots den kyliga sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *