Nu sitter jag på bussen hem från Landvetter. Jag har haft en underbar helg med fina vänner i London! Denna härliga matstad med influenser från hela världen. Jag åkte till Anna, Shai och Laura som bott i staden i över 6 månader och blev runtguidad till deras favoritrestauranger, marknader och hoods. Det var en restaurang som utmärkte sig rejält, där vi åt igår. Den kommer jag skriva mer om nu i veckan. Det är alltid roligt att åka och hälsa på vänner och besöka genuina ställen som är bortom turiststråken. Dessutom är det extra roligt ur ett matperspektiv att besöka Anna då hon är fantastisk på att laga mat och hitta guldkornen bland restauranger!

Dessutom har vi filmat tidigare i veckan på Kivarps gårdsmejeri. Det blev riktigt lyckat och nu återstår bara klippning och redigering innan vi börjar med nästa film…

En rolig och intensiv vecka som ni förstår! Nu rullar vi snart in i Jönköping och då blir det en kort visit till gymmet/ eller en joggingtur hemma beroende på vädret för att sedan slänga mig i soffan med en kopp te och vänta på att resten av familjen ska komma hem för en bamsekram!

Bye!