Mat och miljö

Ordning i köket

Det finns inget som gör mig så omotiverad till matlagning som just oordning i köket. Just nu råder det total kaos i vårt kök. Om det har och göra med att vi kom hem från en veckas resa igår eller om det beror på mina fina tomatplantor som står överallt i hela huset (framförallt i köket), det vet jag inte men oordning är det i allafall. Dagens matlagning blev därför ingen höjdare och resultatet inte heller nått vidare.

Jag är verkligen ingen perfektionist, tvärt om! Jag gillar den bohemiska känslan i ett hem med växter lite här och var och kastruller som hänger på väggarna men så har ju även jag en gräns. Idag när jag snubblar in i köket över en gigantisk tvätthög för att sedan få en kastrull i huvudet till att få plocka upp den varma Quesadillasen från golvet, den som jag just tappat för att det inte fanns någon ledig plats i köket att lägga den på. Kanske just där var min gräns nådd…

Då finns det bara en sak att göra: Få ordning i köket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *