Mat och Hälsa

Open new doors 2.0

Ett nytt rawfoodställe har slagit upp portarna i Jönköping. Det var Open New Doors i Bottnaryd som bestämde sig för att även öppna i centrala Jönköping. De håller till i MYOGAslokaler på Västra storgatan 6 och även om det är ett litet ställe så är det fullt med nyttigheter och god mat. Jag är som ni vet ingen person som gillar dieter men faktum är att Rawfoodgenren börjar intressera mig mer och mer. Inte så pass att jag kan tänka mig att utesluta mina mustiga höstgrytor men att generellt föra in mer av den typen av mat i min vardag. Det är faktiskt något jag börjar göra mer och mer utan att egentligen reflektera över det. Det känns naturligt och nyttigt och är väldigt gott. Speciellt så här på vårkanten när man vill ha in mer fräsch sallad på borden. Open New Doors 2.0 är ett måste för alla Jönköpingsbor. Det är mysigt, fräscht och personalen är mycket trevlig. Än så länge har jag endast testat en av deras rawfoodbollar och den var utsökt så snart ska jag återkomma dit för en redig lunch. Testa du med om inte bara för att vara trendig.

Rawfoodmaten är något som kommit för att stanna!

IMG_3870

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *