Matfilm

En dag i Uppgränna Naturhus

Igår eftermiddag/kväll var vi och filmade klart julfilmen som kommer släppas i december månad. Vi var ca 20 personer som drack god VistaKulle glögg, åt pepparkakor, lussekatter och andra godsaker. Det var så roligt att träffa alla lokalproducenter igen i mysiga Uppgränna Naturhus. Jag rekommenderar verkligen er att boka in ett besök där hos Bodil.

Till denna julfilm hade jag även bjudit in mitt band Echo Sound Sisters att tillsammans med Björn som är Bodils man sjunga en julsång . Det blev väldigt stämningsfullt även om vi saknade en av bandmedlemmarna som tyvärr fick ställa in precis samma dag.

Jag tog några bilder från gårdagen som ni får se nedan och sedan håller jag er uppdaterade om när filmen kommer att släppas.

En mycket trevlig kväll med ett gäng härliga människor!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *