UA-79373961-1 Den Lokala Musiklunchen | DenNaturligaMaten

Den Lokala Musiklunchen

Inställt och uppskjutet!

Evenemanget nedan den 18/11 har vi valt att ställa in och skjuta upp på grund av de nya restriktionerna kring covid-19 och Jönköping som kom igår (tisdag den 2/11-2020). Det är självklart tråkigt men hälsan går först och vi kommer igen!

Sköt om er och var rädda om varandra! Håll avstånd och håll ut.

Vi återkommer!

Hurra!

Nu kan jag meddela er att Den Lokala Musiklunchen kommer att arrangeras Onsdagen den 18/11 på Kvarteret Ödlan i Jönköping. Vi kommer självklart ”corona-säkra” evenemanget och kommer därför högst ta in 30 personer denna gång. Mer info kommer framöver så håll utkik! Glada Hälsningar från Sofia och Kristina!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Begåvade Freddie Wadling sa: ”Att inte ha sången är att inte längre ha någonting”. Jag instämmer och lägger till : ”Att inte ha musiken är att inte längre ha någonting”. Om jag inte spelar gitarr eller piano på några dagar så är det något som fattas mig.

På denna sida får ni följa mig på min musikaliska resa, ofta sammankopplad med maten. Mat och musik är en lysande kombination enligt mig.

Just nu spånas det på ett nytt corona-anpassat evenmang och datum för Den Lokala Musiklunchen. Återkommer när jag har mer information.

Tyvärr är Earth Houreventet nedan inställt på grund av rådande coronasituation och vi hoppas återkomma framöver.

 Kommande Mat och Musikevent:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detta event blir en variant av musiklunchen där vi denna gång spelar på kvällen istället.

Den Lokala Musiklunchen är en vidareutveckling av vårt lokala Mat- & Musikquiz.

Så här funkar det:

En lokal artist bjuds in ihop med en lokal cateringfirma/ kock med sinne för det lokala.

Du bjuds under 45 min – 1h på en vällagad lokalproducerad lunch ihop med lokalproducerad musik av en känd lokal artist. Jag och artisten spelar och sjunger låtar som hen är känd för och så pratar vi lokal mat såklart.

 

Efter ca 45 min är evenemanget slut och du kan lugnt ta dig tillbaka till jobbet fylld med en god lokal lunch – & musikupplevelse!

Onsdagen den 13 november genomförde vi detta på Kvarteret Ödlan i Jönköping.

Ett väldigt lyckat evenemang som jag nu jobbar vidare med!

 _M9A7087  _M9A7038